Zobrazeno 1 - 10
of 533
pro vyhledávání: '"réaction de maillard"'
Autor:
Robert, L., Labat-Robert, J.
Publikováno v:
In Medecine & longevite December 2012 4(3-4):131-135
Autor:
Birlouez-Aragon, Inès *
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique December 2008 43(6):289-295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ADRIAN, Jean, SUSBIELLE, Henriette
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1975 Jan 01. 29(2), 151-158.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45124728
Autor:
ADRIAN, Jean
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1967 Jan 01. 21, 129-147.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123758
Autor:
FRANGNE, Régine, ADRIAN, Jean
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1967 Jan 01. 21, 163-174.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123760
Autor:
ADRIAN, Jean, FAVIER, Jean-Claude
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1961 Jan 01. 15, 181-225.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123330
Autor:
ADRIAN, J., FRANGNE, R.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1973 Jan 01. 27(3), 111-123.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122580
Autor:
FRANGNE, Régine, ADRIAN, Jean
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1972 Jan 01. 26(4), 107-119.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122500
Autor:
FRANGNE, Régine, ADRIAN, Jean
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1972 Jan 01. 26(4), 97-106.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45122499