Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"quinoa cultivation"'
Autor:
Ioanna KAKABOUKI, Ioannis ROUSSIS, Antonios MAVROEIDIS, Stella KARYDOGIANNI, Panteleimon STAVROPOULOS, Aikaterini TSOPANOGLOU, Dimitrios BILALIS
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Horticulture, Vol 80, Iss 2, Pp 30-35 (2023)
Population growth has led to an increase in food production, resulting in an increase in agricultural products in terms of quantity and quality. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) cultivation is prevalent in most areas of the world due to its high-qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/235fe8013c9b4aa9932f56fabcbb0e79
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.