Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"quiet sustainability"'
Publikováno v:
In Journal of Rural Studies December 2020 80:1-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smith, Joe, Jehlička, Petr
Publikováno v:
In Journal of Rural Studies October 2013 32:148-157
Autor:
Pavel Mašek
Publikováno v:
Geografie. 127:55-73
Building upon my long-term ethnographic research at an auto salvage yard in Central Bohemia, I attempt to reveal through the lens of the ‘quiet sustainability’ concept that ‘greening’ can also be achieved quietly by the grey economy of breaki
Autor:
LILIAN PUNGAS, ONDŘEJ KOLÍNSKÝ, THOMAS S. J. SMITH, OTTAVIA CIMA, EVA FRAŇKOVÁ, AGNES GAGYI, MARKUS SATTLER, LUCIE SOVOVÁ
Publikováno v:
Czech Journal of International Relations, Vol 59, Iss 2, Pp 80-113 (2024)
While degrowth as a plural and decolonial movement actively invites the Global South to be part of its transformative project, the current NorthSouth dichotomy threatens to miss the variety of semi-peripheral contexts. Against this backdrop, we aim t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20b57fdf434b46debaabc077aa731ae0
Autor:
Ragnheiður Bogadóttir
Publikováno v:
Sustainability
Volume 12
Issue 2
Sustainability, Vol 12, Iss 2, p 735 (2020)
Volume 12
Issue 2
Sustainability, Vol 12, Iss 2, p 735 (2020)
This paper investigates the interrelations between social metabolism and socio-ecological sustainability in the Faroe Islands in a long-term perspective. It traces the trajectory and changes in socio-metabolic configurations from the time of settleme
Autor:
Julia Huber, Panos Petridis
Publikováno v:
Socio-Metabolic Perspectives on the Sustainability of Local Food Systems ISBN: 9783319692357
In the search for sustainable food systems, the Mediterranean diet occupies a prominent place, from the point of view of health, by standards of ecological sustainability and as promoting a culture of moderation and conviviality. Focusing on the Gree
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f571942f7811061974f260f3bb29fc79
https://doi.org/10.1007/978-3-319-69236-4_9
https://doi.org/10.1007/978-3-319-69236-4_9
Autor:
Petr Jehlička, Joe Smith
Publikováno v:
Journal of Rural Studies. 32:148-157
This paper investigates notable examples of sustainable lifestyles in relation to food systems. It explores the surprisingly neglected case of widely practised and environmentally sustainable food self-provisioning in post-socialist Central and Easte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.