Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"quick meal"'
Autor:
Kristine Ozolina, Ilze Beitane, Vitalijs Radenkovs, Evita Straumite, Anda Valdovska, Sandra Muizniece-Brasava
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 99 (2023)
Despite the health-promoting benefits, the consumption of lentils in East Europe is low, attracting researchers’ interest in solving the problem. The aim of this study was to develop an alternative to animal proteins for nutrient-dense plant-based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97be735f6f7a48a08cdc1a7646bd221d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Unknown, Unknown
Publikováno v:
All Current Publications
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::ce23e0456138401522005ec84245cb73
https://digitalcommons.usu.edu/extension_curall/514
https://digitalcommons.usu.edu/extension_curall/514
Autor:
Ozolina K; Food Institute, Faculty of Agriculture and Food Technology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia., Beitane I; Food Institute, Faculty of Agriculture and Food Technology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia., Radenkovs V; Research Laboratory of Biotechnology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia.; Processing and Biochemistry Department, Institute of Horticulture, LV-3701 Dobele, Latvia., Straumite E; Food Institute, Faculty of Agriculture and Food Technology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia., Valdovska A; Research Laboratory of Biotechnology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia., Muizniece-Brasava S; Food Institute, Faculty of Agriculture and Food Technology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV-3004 Jelgava, Latvia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Dec 27; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 27.