Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"quercetin degradation"'
Autor:
Gina Paola Rodriguez-Castaño, Matthew R. Dorris, Xingbo Liu, Bradley W. Bolling, Alejandro Acosta-Gonzalez, Federico E. Rey
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Consumption of flavonoids has been associated with protection against cardiovascular and neurodegenerative diseases. Most dietary flavonoids are subjected to bacterial transformations in the gut where they are converted into biologically active metab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4a5858335a84faca8d4d646abb0292a
Autor:
A Andrija Smelcerovic, Z Dejan Markovic, B Jelena Zvezdanovic, J Dragan Cvetkovic, D Milorad Cakic, P Ljiljana Stanojevic, S Jelena Stanojevic
Publikováno v:
Advanced technologies. 6:19-26
Autor:
Alejandro Acosta-González, Federico E. Rey, Gina Paola Rodriguez-Castaño, Matthew R. Dorris, Bradley W. Bolling, Xingbo Liu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Consumption of flavonoids has been associated with protection against cardiovascular and neurodegenerative diseases. Most dietary flavonoids are subjected to bacterial transformations in the gut where they are converted into biologically active metab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.