Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"quality of oils"'
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 9, Iss , Pp 100313- (2024)
The high demand, high cost, and low regulations surrounding high-quality edible oils (HQEO) make them a target for fraudulent actions, particularly adulteration with refined oils. Consequently, the authentication of this kind of oil is of great inter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be5fb3901a8a4e2faa2608aa75fd25ff
Publikováno v:
AIMS Electronics and Electrical Engineering, Vol 7, Iss 4, Pp 243-270 (2023)
Currently, interdigital capacitive (IDC) sensors are widely used in science, industry and technology. To measure the changes in capacitance in these sensors, many methods such as differentiation, phase delay between two signals, capacitor charging/di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbaf6bb187bf404b8e5255e30abbaf56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petkova Zhana, Antova Ginka
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 26, p 32 (2019)
Current paper reveals the impact of thermal treatment on the quality of two seed oils – pumpkin and melon compared to the quality of the most used oil – sunflower oil. Conventional and microwave heating were used for processing the oils. The dura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/467585424d724f37ace73dac6a3e36de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miroslava Kačániová, Jana Petrová, Margarita Terentjeva, Martin Mellen, Attila Kántor, Maciej Kluz, Lukáš Hleba, Peter Haščík, Juraj Čuboň
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 48, Iss 1, Pp 143-148 (2015)
The aim of the present work was monitoring chicken thighs microbiological quality after treatment by ethylenediaminetetraacetate (EDTA), coriander (Coriandri aetheroleum) and spearmint (Menthae spicata aetheroleum) essential oil, stored under vacuum
Autor:
Zhana Petkova, G. Antova
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 26, p 32 (2019)
Current paper reveals the impact of thermal treatment on the quality of two seed oils – pumpkin and melon compared to the quality of the most used oil – sunflower oil. Conventional and microwave heating were used for processing the oils. The dura
Autor:
Crowley, J.G., Frohlich, A.
End of Project Report Camelina (Camelina sativa), a member of the mustard family, is a summer annual oilseed plant. Winter hardy types also exist. False flax and Gold of Pleasure are the popular common names for the crop. The crop was widely grown in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::603d25d268b4e8a41c4482a8bc32c67c
http://hdl.handle.net/11019/1481
http://hdl.handle.net/11019/1481
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.