Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"quality of fruits and vegetables"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3844 (2022)
The human body needs nutrients to maintain its regular physiological activity. It requires 40 essential nutrients, including macronutrients (carbohydrates, protein, and fat) and micronutrients (vitamins and minerals). Although macronutrient intake ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fd66d4d3aae4436bdeb24a1ff79f798
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
RYSOVÁ, Kateřina
The aim of this work is to find out the attitudes of Czech consumers to the quality of fruit and vegetables on the Czech market. The quality of fruit and vegetables in sales formats is also investigated. The theoretical part includes general characte
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394660
Autor:
RYSOVÁ, Kateřina
The aim of this work is to find out the attitudes of Czech consumers to the quality of fruit and vegetables on the Czech market. The quality of fruit and vegetables in sales formats is also investigated. The theoretical part includes general characte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::4686883d5a6089c8060bc1c4e9288a5e
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394660
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-394660
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.