Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"quality inferences"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2512 (2021)
Despite the growing awareness of the need to promote the consumption of organic food, consumers have difficulties in correctly identifying it in the market, making frequent cognitive mistakes in the evaluation of products identified by sustainability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dbbf34a38604ff6ba3e56a7bd45ec64
Publikováno v:
Journal of Consumer Research, 2016 Apr 01. 42(6), 817-833.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26570255
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2512, p 2512 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2512, p 2512 (2021)
Despite the growing awareness of the need to promote the consumption of organic food, consumers have difficulties in correctly identifying it in the market, making frequent cognitive mistakes in the evaluation of products identified by sustainability
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.