Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"quality index method"'
Publikováno v:
Guan'gai paishui xuebao, Vol 43, Iss 9, Pp 95-104 (2024)
【Objective】 The Barkol Lake Basin is located in the east of Xinjiang of China, and groundwater plays a pivotal role in supporting agriculture, livestock and other sectors in the region. This study aims to analyze the chemical characteristics and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e42bf08c41347b0881bef2b2967d107
Autor:
Anh Duc Nguyen, Yasuhiro Dosho
Publikováno v:
Japan Architectural Review, Vol 7, Iss 1, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract This study aims to promote the application of recycled aggregate concrete using low‐quality recycled aggregate, which can be easily obtained in Vietnam, mixed with normal aggregate. This is achieved by examining the performance evaluation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dc0a521a73f49d682b6aed1fd22740b
Autor:
Bui Thi Thu Hien, Diem Thi Pham, Lan Phuong Vu, Phuong Hoa Dao, Pham Van Tuyen, Nguyen Viet Nghia, Nguyen Khac Bat
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 11, Iss 2, Pp 355-365 (2023)
The Quality Index Method (QIM) provides a quick and accurate quality assessment. It makes it possible to calculate preserving time and establish the freshness of sea food. This article introduces a quality assessment program based on the QIM scheme a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1719419e2bd44872b848db2e28cb01a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aina Rasyiqah binti Mohd Hanif, Khairul Naim Abd. Aziz, Muhammad Akmal Roslani, Sharir Aizat Kamaruddin, Zamzila Erdawati Zainol
Publikováno v:
Malaysian Journal of Computing, Vol 6, Iss 1, Pp 667-678 (2021)
The colour of the fish skin is one of the important factors to determine the freshness of a fish. There is potential to use the fish images as an alternative to determine the fish freshness. However, the freshness relationship of the fish skin image
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7d64dfe68a646cfbe9ae858a7b2364a
Publikováno v:
Al-Qadisiyah Journal For Agriculture Sciences, Vol 10, Iss 2, Pp 389-393 (2020)
The quality of Heteroclarias with increased storage time using Quality Index Method (QIM) was evaluated. 140 live samples of Heteroclarias (average weight 230 + 7g) were used for the study. QIM was used to evaluate the key parameters in fish deterior
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/350f7b799efc4b24b0462f43afd3f5e6
Autor:
Filippo Giarratana, Felice Panebianco, Luca Nalbone, Graziella Ziino, Davide Valenti, Alessandro Giuffrida
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 11, Iss 1 (2022)
Despite its commercial value, the shelflife of the Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during refrigerated storage was poorly investigated. In this regard, the Quality Index Method (QIM) was proposed as a suitable scoring system for freshness and qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c95cce61b6844e46b4e76ed083172dc9