Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"quality bread parameters"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 559 (2023)
This study was focused on the replacement of the part of the flour (10% w/w) in rye–wheat bread with three different botanical origin powders with a high dietary fiber content (buckwheat hulls, beetroot and flax powder). The dough was based on rye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8880747c6da4364b14bb7339c4bf938
Autor:
Donatella Bianca Maria Ficco, Michele Canale, Virgilio Giannone, Maria Concetta Strano, Maria Allegra, Silvia Zingale, Alfio Spina
Publikováno v:
Plants; Volume 12; Issue 2; Pages: 397
The enrichment of semolina bread with prebiotic ingredients such as β-glucans may exert health-promoting effects. This work presents the results of a general recipe development aimed at improving the nutritional value of bakery products. In this stu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.