Zobrazeno 1 - 10
of 291
pro vyhledávání: '"quail eggs"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1571 (2024)
All over the world, birds’ eggs are an important and valuable component of the human diet. This study aimed to compare the content of lipid components and their nutritional value as well as iron and zinc levels in chicken and quail eggs commonly av
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ed1ad6058d24af9ba0ff778a11a7ff8
Publikováno v:
Jurnal Ternak Tropika, Vol 24, Iss 1, Pp 20-28 (2023)
Penelitian ini bertujuan untuk mengetahui pengaruh penambahan Spirulina platensis terhadap performans dan kualitas telur puyuh. Materi yang digunakan adalah 200 ekor puyuh petelur, spirulina bentuk tepung dan pakan puyuh komersil. Metode penelitian m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c62db3ffc20406587bb2b37af49e332
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Holembovska, A. Vlasenko
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 24, Iss 97, Pp 9-13 (2022)
Taking into account the results of literature research on the nutritional value of quail eggs, it was found that the development of technology of fish pates with their use is relevant and has practical significance in the technology of production of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f7d0a480a1d49ed848b8067b4ec1b56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esra Tuğçe Şentürk, Alpönder Yıldız
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 1, Pp 95-98 (2020)
This study has been carried out to investigate that the effect of different levels of in ovo zinc, manganese and copper mineral mix injection on the hatchability and some tissue characteristics in the Japanese quail breeder eggs. In the study a total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f785d1e0f6a94ef5ac68b5b61dc176d6
Autor:
Anwar Al- Hamed, AHMED AL-Eshaki
Publikováno v:
Mesopotamia Journal of Agriculture, Vol 47, Iss 3, Pp 25-36 (2019)
Research was conducted in the fields of animal production / College of Agriculture and Forestry / University of Mosul form 3/4/2019 to 28/6/2019 for 87 days to find out the effect of treatment of hatching eggs with vitamin C by immersion (Im) and spr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ccef8fd026f4a189b5af3568c46cde4