Zobrazeno 1 - 10
of 3 264
pro vyhledávání: '"purple carrot"'
Autor:
Aimei Chai1, Yuqian Wu1, Xiaolu Li2, Kanghua Zhan3, Xiulian Chang1, Chunyu Zhang1 zhang_cy202010@163.com
Publikováno v:
Journal of Biotech Research. 2024, Vol. 16, p103-116. 16p.
Autor:
Tanguler, Hasan1 (AUTHOR) htanguler@ohu.edu.tr, Sen, Kemal2 (AUTHOR), Dinc, Selin Ozge3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p5162-5175. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 2, Pp 201-209 (2024)
Using kale, Mesembryanthemum crystallinum and purple carrot as the main raw materials, and angel Lactobacillus as fermentation strains, the purple carrot compound fermented beverage was prepared. Orthogonal experiment was used to optimize the sugar a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e44856964fa4596bf87a92f6b7e5f0c
Autor:
Taşova, Muhammed1 (AUTHOR) muhammed.tasova@gop.edu.tr, Malaslı, Mehmet Zahid2 (AUTHOR), Dursun, Samet Kaya1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Nov2023, Vol. 148 Issue 22, p12711-12723. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.