Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"puroindolines"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Craig F. MORRIS
Publikováno v:
Frontiers of Agricultural Science and Engineering, Vol 6, Iss 3, Pp 273-278 (2019)
Kernel texture (grain hardness) is a fundamental and determining factor related to wheat (Triticum spp.) milling, baking and flour utilization. There are three kernel texture classes in wheat: soft and hard hexaploid (T. aestivum), and very hard duru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dab8ef1dc50463eb8f092d197f88877
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 8, p 1196 (2022)
Wheat is one of the most widely grown crops in the world. One of the traits that defines wheat quality is grain hardness, which is determined by puroindolines (PINA and PINB) proteins encoded with Pina-D1 and Pinb-D1 genes. In this study, the diversi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b18986a45b65465cb0ee930d6645aae5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter Shewry
Publikováno v:
Cereal Chemistry. 100:9-22
Research on wheat grain proteins is reviewed, including achievements over the past century and priorities for future research. The focus is on three groups of proteins that have major impacts on wheat quality and utilization: the gluten proteins whic
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 5, p 816 (2021)
Wild einkorn (Triticum monococcum L. ssp. aegilopoides (Link) Thell.) is a diploid wheat species from the Near East that has been classified as an ancestor of the first cultivated wheat (einkorn; T. monococcum L. ssp. monococcum). Its genome (Am), al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b4351adf0bc4b8b94f183b59c237c19
Autor:
Matilde López-Fernández, Laura Pascual, Isabel Faci, Mario Fernández, Magdalena Ruiz, Elena Benavente, Patricia Giraldo
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 4, p 620 (2021)
Modern plant-breeding practices have narrowed the genetic base of wheat, such that there is a need to introduce new germplasms with underexploited diversity into breeding programs. Wheat landraces are a very valuable resource when searching for genet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/989ed2d8df9149bc9cd13162e39ac83a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.