Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pungent pepper"'
Autor:
T. Srebcheva, M. Kostova
Publikováno v:
Trakia Journal of Sciences, Vol 20, Iss 1, Pp 36-44 (2022)
The fruits of the Capsicum genus plants are valued for their spicy taste, unique only to them, due to the capsaicin alkaloid and its analogs, named capsaicinoids. Capsaicinoids are absent in sweet peppers, which are sometimes preferred due to the l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81809289f9904a4db1244a42e76bdea9
Chili peppers synthesize capsaicin and accumulate it in the fruits. Many biochemical studies have been done in the field of capsaicin biosynthesis in chili peppers. The levels of capsaicin vary among chili pepper cultivars, and it is also affected by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10007::1ca91b599a15ca04189ff6bc0f536e25
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1606
https://hdl.handle.net/20.500.11831/1606
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.