Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pungency evaluation"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 151 (2021)
The quantitation of pungency is difficult to achieve using sensory tests because of persistence, accumulation, and desensitization to the perception of pungency. Transient receptor vanilloid 1 (TRPV1), which is a chemosensory receptor, plays a pivota
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67bb21e6af5946b89f22501029cc2223
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 151, p 151 (2021)
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 151, p 151 (2021)
The quantitation of pungency is difficult to achieve using sensory tests because of persistence, accumulation, and desensitization to the perception of pungency. Transient receptor vanilloid 1 (TRPV1), which is a chemosensory receptor, plays a pivota
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.