Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"pumpkin seed meal"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 2 No. 11 (116) (2022): Technology and Equipment of Food Production; 36-42
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (116) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 36-42
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2 № 11 (116) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 36-42
Biscuits are common snacks, which have a wide variety of flavors. With the enhancement of modern health awareness, regular biscuits with high sugar, oil, fat and low protein cannot meet the demand of customers. Customers need more healthy biscuits in
Biscuits are common snacks, which have a wide variety of flavors. With the enhancement of modern health awareness, regular biscuits with high sugar, oil, fat and low protein cannot meet the demand of customers. Customers need more healthy biscuits in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c8253480ddc904be25c05ef9ff0d88b
https://zenodo.org/record/6522077
https://zenodo.org/record/6522077
The aim of this research was to determine the effect of pumpkin seed meal (PSM) on physicochemical and sensory traits of broiler meat. For that purpose, 360 male one-day old chickens (Ross 308) were allocated to three different groups (P-0, P5 and P-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::89c2f2db64d18840029fe8b187b79105
https://www.bib.irb.hr/1009635
https://www.bib.irb.hr/1009635
Autor:
Zorić, Vjera
Cilj ovog istraživanja bio je utvrditi fizikalno-kemijske i senzorne karakteristike mesa brojlera hranjenih s dodatkom 5 i 10% bučine pogače u krmnim smjesama. U istraživanju je korišteno 360 muških jednodnevnih pilića (Ross 308). Primijenjena
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3999::4d73940b6d6fe2a7ddd142b8b85c0347
https://repozitorij.agr.unizg.hr/islandora/object/agr:101/datastream/PDF
https://repozitorij.agr.unizg.hr/islandora/object/agr:101/datastream/PDF
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.