Zobrazeno 1 - 10
of 7 078
pro vyhledávání: '"pumpkin puree"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuzmin, Oleh1 kuzmin_ovl@ukr.net, Kiiko, Victoriia1,2, Khareba, Olena3, Gavrylenko, Olena2, Ianchyk, Mariia1, Melnyk, Nataliia1
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2023, Vol. 12 Issue 1, p65-79. 15p.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 113 (2024)
This study investigated the storage conditions for pumpkin puree at cold temperature to ensure safety and prolong the shelf life. The study aimed to observe the changes in physio-chemical and microbial aspects at different potassium sorbate (0, 0.05,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1627a798013140559411f0e196d5cd77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 3, Pp 465-474 (2023)
Pempek is an authentic traditional dish of Indonesian cuisine. As a popular food, it needs to be both tasty and nutritious. Mashed pumpkin can add some health-beneficial properties to the traditional pempek and reduce its carbohydrate content. This r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d8132c2298e4e9993d3dd1ef13e08e9
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 47-54 (2023)
Currently, the processing of melons is not fully established. In the country, 60% of melons are sent for sale fresh, 1% of melons are processed, the rest remains in an unusable condition in the fields. To solve this problem, the production of product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b3963b447a2444cb57b76aa7d45d901
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1413 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
MESO; Sep/Oct2023, Vol. 25 Issue 5, p428-440, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.