Zobrazeno 1 - 10
of 2 205
pro vyhledávání: '"pumpkin oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fayiz M. Reda, Mahmoud Alagawany, Hemat K. Mahmoud, Mohammad Y. Alshahrani, Muath Suliman, Mashail A. Alghamdi, Tamer Ahmed Ismail, Mohamed T. El-Saadony, Nahed A. El-Shall
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 33, Iss 4, Pp 100480- (2024)
SUMMARY: This study evaluated the effects of pumpkin oil (PKO), a novel feed additive, on growth, carcass, digestive enzymes, blood metabolites, and cecal bacterial load in broiler chickens. 250 one-wk-old chicks were randomly assigned into 5 equal g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53b6ffdc247048a2bfa3990a0ebe337a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El-Bana, Mona A., El-Daly, Sherien M., Omara, Enayat A., Morsy, Safaa M., El-Naggar, Mehrez E., Medhat, Dalia
Publikováno v:
In Prostaglandins and Other Lipid Mediators June 2023 166
Autor:
da Cruz, Greice Klein, Martins, Maria Isabel Morgan, Antunes, Flavia Tasmin Techera, de Souza, Alessandra Hubner, Wiilland, Elenir de Fátima, Picada, Jaqueline Nascimento, Brum, Lucimar Filot da Silva
Publikováno v:
In Acta Histochemica May 2022 124(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 6, Pp 41-46 (2020)
Relevance and methods. Pumpkin fruits and seeds are valuable raw materials for the food and pharmaceutical industries. Of particular value are pumpkin seeds, from which oil and protein products are obtained. The purpose of our research is to identify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8792564e40b846b7a494b701616e69fe
Pumpkin oil addition and encapsulation process as methods to improve oxidative stability of fish oil
Autor:
Ogrodowska, Dorota, Laaksonen, Oskar, Tańska, Małgorzata, Konopka, Iwona, Linderborg, Kaisa M.
Publikováno v:
In LWT April 2020 124
Autor:
Bulut Sandra, Popović Senka, Hromiš Nevena, Šuput Danijela, Lazić Vera, Malbaša Radomir, Vitas Jasmina
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 23, Iss 4, Pp 162-166 (2019)
Active films based on pumpkin oil cake, with 1 % and 2 % of winter savory and basil essential oil, were synthesized in the paper, and the antioxidant activity of the films obtained was subsequently examined. A biopolymer film based on pumpkin oil cak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1282b11d02548b3b01fe4201d699d16
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 46, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Packaging is inseparable retainer of almost all food products. However, most of produced packaging ends as packaging waste after consumption of the product. Increasing amounts of packaging waste that should be managed represents serious challenge of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5063dda396d04674a128eba002354ca8