Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pumpkin flowers"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 11, p 1818 (2022)
To maintain the shelf life of fresh-cut zucchini flowers, low temperatures and wrapping with plastic film have been used. In this study, storage at 5 °C for 8 days has been studied, using polyester (an oxygen permeability reduction of 63%) and low-d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7dd878345b2147e39c1cbe4cf5cfade1
Autor:
Eva María Santos, Jose A. Rodriguez, Jose M. Lorenzo, Alicia C. Mondragón, Mirian Pateiro, Evelin Gutiérrez, Thania Alexandra Ferreira
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2258 (2022)
In this work, the antioxidant effect of pumpkin flower powder was evaluated in chicken patties. For this purpose, three drying methods were proposed to obtain the pumpkin flower powder and preserve its properties (antioxidants, color, odor): foam-mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e1a8311d3be418b81b17613aa6f75df
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 13, p 6673 (2022)
Pumpkin flowers, in their composition, contain many bioactive ingredients that have a beneficial effect on the human body. The aim of the research was to evaluate the antioxidant activity and chemical composition of flowers of various species and var
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85cbd49a6eb641adaf4dd60f97443d20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.