Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"pulsed electric fields (PEFs)"'
Autor:
Chao-Kai Chang, Sheng-Yen Tsai, Ming-Shiun Tsai, An-Ting Tu, Chih-Yao Hou, Kuan-Chen Cheng, Wei-Lun Zhu, Rizka Mulyani, Chang-Wei Hsieh
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 3, p 374 (2024)
Shortening the aging duration and enhancing the functional components of garlic present significant technical challenges that need to be addressed. Thus, this study aimed to evaluate the potential role of pulsed electric field (PEF) treatment, a nove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da1bd818b3784817a43b9ac1ac5e19ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Felix Schottroff, Antje Fröhling, Marija Zunabovic-Pichler, Anna Krottenthaler, Oliver Schlüter, Henry Jäger
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The viable but non-culturable (VBNC) state, as well as sublethal injury of microorganisms pose a distinct threat to food safety, as the use of traditional, culture-based microbiological analyses might lead to an underestimation or a misinterpretation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f60fec0050049a79ffca9607255ed9d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarah Hwa In Lee, Leandro Pereira Cappato, Jonas Toledo Guimarães, Celso Fasura Balthazar, Ramon Silva Rocha, Larissa Tuanny Franco, Adriano Gomes da Cruz, Carlos Humberto Corassin, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 1, p 14 (2019)
Milk is one of the most important food items consumed by humans worldwide. In addition to its nutritional importance, milk is an excellent culture medium for microorganisms, which may include pathogens such as Listeria monocytogenes (L. monocytogenes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f422416693f40eca0f7c690dc53c4f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schottroff, Felix, Fröhling, Antje, Zunabovic-Pichler, Marija, Krottenthaler, Anna, Schlüter, Oliver, Jäger, Henry
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
The viable but non-culturable (VBNC) state, as well as sublethal injury of microorganisms pose a distinct threat to food safety, as the use of traditional, culture-based microbiological analyses might lead to an underestimation or a misinterpretation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE Transactions on Plasma Science
IEEE Transactions on Plasma Science, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2018, 46 (10), pp.3547-3551. ⟨10.1109/TPS.2018.2844160⟩
IEEE Transactions on Plasma Science, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2018, 46 (10), pp.3547-3551. ⟨10.1109/TPS.2018.2844160⟩
International audience; A prolate spheroidal reflector was designed, manufactured, and attached to a bipolar former at the output of a 10-GW-Tesla-driven Blumlein pulsed power generator. The reflector, operated in water, is capable of producing inten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2864a3e352d6a845566b663e465786bd
https://hal-univ-pau.archives-ouvertes.fr/hal-02146093
https://hal-univ-pau.archives-ouvertes.fr/hal-02146093
Autor:
Ramon S. Rocha, Sarah Hwa In Lee, Celso F. Balthazar, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira, Adriano G. Cruz, Larissa Tuanny Franco, Carlos Humberto Corassin, Leandro P. Cappato, Jonas T. Guimarães
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 1, p 14 (2019)
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Milk is one of the most important food items consumed by humans worldwide. In addition to its nutritional importance, milk is an excellent culture medium for microorganisms, which may include pathogens such as Listeria monocytogenes (L. monocytogenes