Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"pulsed UV light"'
Autor:
Betül Yucel, Özlem Pelin Can
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 12, Pp 2246-2252 (2021)
This study aimed to investigate the effect of pulsed UV light on the the preservation of the Şavak cheese. In this study, the samples of Savak cheese (average 2 cm) that were produced from raw milk were exposed to two-sided pulsed UV light. The micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8ea5e539baa423495c358cad819921e
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 12, Pp 2756-2763 (2020)
Pulsed UV light application has been a method used frequently in ensuring food safety recently. UV treatment is used in many areas including the food industry through UV treatment and high inactivation power. Pulsed UV light, which is an effective mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f76abc57a2f411e9b631f9d40f62ded
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beilstein Journal of Nanotechnology, Vol 7, Iss 1, Pp 1507-1518 (2016)
We report on the use of combined heating and pulsed UV light activation of indium oxide gas sensors for enhancing their performance in the detection of nitrogen dioxide in air. Indium oxide nano-octahedra were synthesized at high temperature (900 °C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/034715f44a5e494892ccda4988639905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.