Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"puffed rice"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 29-36 (2023)
In the present study, pre-digested puffed rice flours with different dextrose equivalent (DE) values were prepared by using enzymatic pretreatment and extrusion, and their gelatinization characteristics, physicochemical and structural properties were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee4a1f6a37943f784813cdfbc0454e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electronic Journal of Plant Breeding, Vol 11, Iss 2, Pp 494-498 (2020)
Puffed rice is one of the convenient rice based popular products in India. Variability among varieties for important physicochemical characters of the grain like amylose, protein, gelatinization temperature, grain length breadth ratio, bulk density,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0df799c6dfc4f8b948b13fcc65ddb67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1599 (2022)
Edible insect ingredients have gained importance as environmental-friendly energy sources world-wide; the honeybee (Apis mellifera L.) drone pupae has gained prominence as a nutritional material. In this study, bee drone pupae were processed under di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ef0f4da8a774f2595543804cc34a8ed
Publikováno v:
Energies, Vol 15, Iss 6, p 2287 (2022)
In 2013, UAE imported around 772 million kilograms of rice, making it one of the largest consumers of this popular grain in the world. However, 40% of rice available in the market is discarded, contributing to the country’s CO2 footprint. Given tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaca97b75a0d46759f3533919fb27eba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Para los colombianos el arroz es uno de los alimentos principales en su dieta; en el país el arroz ocupa el primer lugar en términos de valor económico entre los cultivos semestrales, y justamente Colombia, es el segundo país productor de arroz d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3896::31de088dd8cbe64f6ca50e952f7a28e0
https://hdl.handle.net/11634/47228
https://hdl.handle.net/11634/47228