Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"pufa n-3"'
Autor:
Julia Lange de Luna, Aayah Nounu, Sonja Neumeyer, Lucy Sinke, Rory Wilson, Fabian Hellbach, Pamela R. Matías-García, Thomas Delerue, Juliane Winkelmann, Annette Peters, Barbara Thorand, Marian Beekman, Bastiaan T. Heijmans, Eline Slagboom, Christian Gieger, Jakob Linseisen, Melanie Waldenberger
Publikováno v:
Clinical Epigenetics, Vol 16, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Dietary intake of n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) may have a protective effect on the development of cardiovascular diseases, diabetes, depression and cancer, while a high intake of n-6 PUFA was often reported to be associa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c2d8b5f2bb94eac9bcb5c4861efb66f
Autor:
Fernanda Scheuer, Fabio Carneiro Sterzelecki, Roger Wagner, Ana Carolina Xavier, Marisa Pereira de Souza, Elenice Martins Brasil, Débora Fracalossi, Vinicius Ronzani Cerqueira
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100637- (2024)
Wild sardines contain a high level (2560 mg/100 g n-3 LC-PUFA of wet mass) of long-chain (≥C20) polyunsaturated fatty acids (LC-PUFA), namely, PUFA with 20 and 22 carbon atoms, however, in captivity their fatty acid composition can be affected by f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e330800aa124f899bf4ab3a03cf2f48
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 21, Iss 1, Pp 1200-1210 (2022)
The aim of this work was to evaluate the effect of extruded linseed in donkey diet on milk yield, milk composition and milk fatty acids (FA) profile. Eight Sarda donkeys were allocated to two groups homogenous for milk yield (0.354 ± 124 kg/d), days
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59298bbb073d4b989591d0865207e87c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zec, Barbara
U radu su analizirana dva načina proizvodnje konzumnih jaja. Konvencionalni način proizvodnje jaja i jaja visoke nutritivne vrijednosti, obogaćena omega tri masnim kiselinama. Financijski rezultat u proizvodnji jaja s PUFA n-3 viši je u odnosu na
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4096::435fea3b51f281c5ffb2a672804b8310
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:929389
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:929389
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 16, Iss 2, Pp 47-50 (2010)
A conducted research analyzes two systems of egg production, the conventional, commercial egg production and the egg production with a higher nutritive value - PUFA n-3 enriched eggs. Financial result of eggs production with PUFA n-3 is significantly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0213cddc1fcb4214bec21a6ac7bbeb39
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Vol 57, Iss 2, Pp 146-154 (2007)
En este trabajo se estudia el efecto que diferentes dietas de recuperación enriquecidas en ácidos grasos poliinsaturados n-3 (AGPI n-3) producen sobre el timo y el perfil lipídico sérico. Ratas Wistar con desnutrición proteica severa al destete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a67ca21026d646be98b74ebb8d83e131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.