Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pu'er raw tea"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 1-9 (2023)
The method of carbon and nitrogen stable isotope ratio analysis in caffeine and amino acids (gas chromatography combustion isotope ratio mass spectrometry, GC-C-IRMS) was used to carry out the authenticity certification of Pu'er raw tea in different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21941b0e5322403ea0e9c8d9c87d1681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.