Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"pu'er raw tea"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 1-9 (2023)
The method of carbon and nitrogen stable isotope ratio analysis in caffeine and amino acids (gas chromatography combustion isotope ratio mass spectrometry, GC-C-IRMS) was used to carry out the authenticity certification of Pu'er raw tea in different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21941b0e5322403ea0e9c8d9c87d1681
Autor:
Ou, Quanhong1 (AUTHOR), Li, Jianmei1 (AUTHOR), Yang, Xien1 (AUTHOR), Yang, Weiye1 (AUTHOR), Liu, Gang1 (AUTHOR) gliu66@163.com, Shi, Youming2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2021, Vol. 45 Issue 12, p1-8. 8p.
Autor:
Zhou, Su, Chen, Jiaying, Yang, Shiyan, Pan, Yani, Feng, Xinyu, Ma, Shicheng, Fan, Fangyuan, Gong, Shuying, Wang, Yuefei, Chen, Ping, Chu, Qiang
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Southwest China Journal of Agricultural Sciences. 2016, Vol. 29 Issue 3, p683-688. 6p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Autor:
Su Zhou, Jiaying Chen, Shiyan Yang, Yani Pan, Xinyu Feng, Shicheng Ma, Fangyuan Fan, Shuying Gong, Yuefei Wang, Ping Chen, Qiang Chu
Publikováno v:
Food Bioscience. 50:102172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the 3rd International Conference on Advances in Energy and Environmental Science 2015.
Taking example for Pu'er raw tea 7542(106) in paper, sample pre-treatment conditions ( Headspace) and detection of the gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) were optimized. Under the condition of optimization, the chromatographic fingerprints