Zobrazeno 1 - 10
of 17 398
pro vyhledávání: '"pteridium aquilinum"'
Autor:
Hao, Jingwen a, b, c, e, f, Fan, Xuanxuan a, b, c, d, e, 1, Chen, Naidong a, b, c, d, e, ⁎, Wang, Ying a, Xiao, Jun g, Zhang, Manman g
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2025 137 Part A
Autor:
Ntalakwa-Makolo, Théophane1 ntalakwakrios@gmail.com, Sarah, Kisangala1 kisangalasr@gmail.com, Pemba-Bibiche, Mayanu1 mayanubibiche5@gmail.com, Luganga-Augustin, Akatumbila2 augustinakatumbila@gmail.com, Lubini-Ayingweu, Constantin1 constantinlubini2014@gmail.com
Publikováno v:
Revista de Estudios Andaluces. feb2024, Issue 47, p119-136. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zenkteler, Elżbieta1 (AUTHOR) elzbieta.zenkteler@amu.edu.pl, Celka, Zbigniew2 (AUTHOR), Szkudlarz, Piotr2 (AUTHOR), Grzegorzek, Piotr3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biodiversity: Research & Conservation. Dec2023, Vol. 72 Issue 1, p11-20. 10p.
Autor:
Silva, Filipe1,2 (AUTHOR) fsilva@utad.pt, Garcês, Andreia1,3 (AUTHOR) andreiamvg@gmail.com, Magalhães, Catarina4 (AUTHOR) anacatarina247@hotmail.com, Pires, Isabel2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 24, p8. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alday, J.G. a, b, c, Cox, E.S. a, Santana, V.M. a, d, Lee, H. a, e, Ghorbani, J. a, f, Milligan, G. a, McAllister, H.A. a, Pakeman, R.J. g, Le Duc, M.G. a, 1, Marrs, R.H. a, ∗
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 September 2023 342
Publikováno v:
In Scientific African November 2023 22
Autor:
Елена Александровна Гуз, Наталья Юрьевна Чеснокова, Алла Алексеевна Кузнецова, Николай Михайлович Портнов
Publikováno v:
Ползуновский вестник, Iss 2, Pp 52-65 (2024)
В детском питании обязательными компонентами являются хлебобулочные изделия. Тем не менее использование хлебобулочных изделий в питан
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98e134032389428d91c7d23de3e095c6