Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pseudograins"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 6, Iss , Pp 100862- (2025)
A comprehensive nutritional and phytochemical study of Bangladeshi cereals and pseudograins is required to demonstrate their significance as functional foods. Black and red aman (rainy to winter season) rice (Oryza sativa), wheat (Triticum aestivum),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/078fe9d653444b88b62e7850723938c5
Autor:
Mariia Tyrus, Volodymyr Lykhochvor
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 23, Iss 4, Pp 800-806 (2022)
The research was conducted on the research field of Lviv National Agrarian University on dark gray podzolic light loamy soil. Hydrothermal conditions differed from the average of many years data by more precipitation. In 2019, during the growing seas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ced03d483d634d63823469a02810d632
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TYRUS, Mariia, LYKHOCHVOR, Volodymyr
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture
Volume 23
Issue 4
Volume 23
Issue 4
The research was conducted on the research field of Lviv National Agrarian University on dark gray podzolic light loamy soil. Hydrothermal conditions differed from the average of many years data by more precipitation. In 2019, during the growing seas
Autor:
Vuković, Lucija
Pseudožitarice su skupina namirnica visoke nutritivne vrijednosti. Od običnih žitarica ih razlikuje viši udio proteina povoljnijeg aminokiselinskog sastava, viši udio lipida te nešto niži udio ugljikohidrata, od kojih pretežito sadrže „ner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0ed71dbd444c9863c9a459237cc04e3a
https://repozitorij.pharma.unizg.hr/islandora/object/pharma:2176
https://repozitorij.pharma.unizg.hr/islandora/object/pharma:2176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.