Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"pseudo-boiling layer"'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 25, Iss 3, Pp 207-218 (2022)
Peptides have high biological activity and are used in the composition of medicines. Peptides are not widely used in food technology as they are sensitive to the action of proteolytic enzymes of the gastrointestinal tract and are characterized by rap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e356681c04a4ded81c9a30da33382c1
Autor:
L.S. Kudryashov, Natalya V. Tikhonova, Olga A. Kudryashova, Irina N. Tretyakova, Sergey Tikhonov, Nadezhda V. Moskovenko
Publikováno v:
Catalysts, Vol 11, Iss 1270, p 1270 (2021)
Catalysts
Volume 11
Issue 11
Catalysts
Volume 11
Issue 11
Currently, special attention is paid to the study of the effectiveness of the immobilization method—microencapsulation. The aim of the research is to obtain a complex enzyme preparation from pepsin and papain by sequential microencapsulation of enz
Дьячкова Анна Викторовна, канд. экон. наук, доц. кафедры пищевой инженерии, Уральский государственный экономический университет (г. Екат
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::a087c6e4969a1d6154c7546cb10a420d
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45031
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.