Zobrazeno 1 - 10
of 254
pro vyhledávání: '"protein-polyphenol"'
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Autor:
Yun Xiao, Talha Ahmad, Tarun Belwal, Rana Muhammad Aadil, Muhammad Siddique, Limin Pang, Yanqun Xu
Publikováno v:
Food Innovation and Advances, Vol 2, Iss 3, Pp 193-202 (2023)
Protein has been used as the carrier for protecting and targeting polyphenols and increasing their shelf-life. Interactions of a protein molecule with polyphenols are important, which change functions and physiochemical properties of the complex and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b070d6ab31445ccbd712cb7f2d6f1b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 67, Iss 6, Pp 523-528 (2021)
Non-microbial beer turbidity of lager beers often indicates a technological problem. Therefore, the occurrence of permanent haze in filtered and stabilized beer should not be underestimated. In this study, practical examples from industrial breweries
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e60a077f370a4d118a974907fac4243e
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100454- (2022)
The interaction mechanism between zein and chlorogenic acid (CA) and the effect of interaction on the performance of coaxial nanofiber films were investigated. The interactions between zein and CA were characterized by multiple spectroscopic methods.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ea54c9ecada4ebf9686039525896058