Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"protein-phenol interactions"'
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Franjković, Doris
Djevičansko maslinovo ulje tradicionalno se koristi kao naljev za konzerviranje različitih vrsta namirnica. Pri tome može doći do migracije i međusobnih interakcija sastojaka kao što su npr. proteini iz skute i tofua te fenolne tvari iz djevič
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4016::730edb9a42c773ba7d10eb6165af8f80
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:089817
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Levak, Stefani1, Bandić, Luna Maslov2, Stracenski, Katarina Sopko2, Špehar, Iva Dolenčić1, Kalit, Samir1 skalit@agr.hr, Rako, Ante3, Kalit, Milna Tudor1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2024, Vol. 74 Issue 4, p263-275. 13p.
Autor:
Mohammadi, Sahar1 (AUTHOR), Alimi, Mazdak1 (AUTHOR) mazdak.alimi@iau.ac.ir, Shahidi, Seyed‐Ahmad1 (AUTHOR) sa.shahidi@iau.ac.ir, Shokoohi, Shirin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p5147-5161. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rohn, Sascha1, Rawel, Harshadrai M.1, Röber, Miriam1, Kroll, Jürgen1 jkroll@rz.uni-potsdam.de
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. Aug2005, Vol. 40 Issue 7, p771-782. 12p.