Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"protein-optimum"'
Autor:
Yuniel Méndez-Martínez, Marcel Martínez-Porchas, Edilmar Cortés-Jacinto, José R. Latournerié-Cervera, Juan Carlos Pérez-Rodríguez, Stig Yamasaki-Granados, Marcelo García-Guerrero
Publikováno v:
Latin american journal of aquatic research v.46 n.3 2018
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Latin american journal of aquatic research, Volume: 46, Issue: 3, Pages: 534-542, Published: JUL 2018
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Latin american journal of aquatic research, Volume: 46, Issue: 3, Pages: 534-542, Published: JUL 2018
The effect of five diets with different crude protein levels (27, 33, 38, 43, and 48%) on growth and survival of Macrobrachium americanum prawns was determined. Optimum dietary protein level was also calculated. Specimens were collected in the Coyuca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1699882769ffe83638f5fcbb1795c3fe
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2018000300534
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2018000300534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.