Zobrazeno 1 - 10
of 4 689
pro vyhledávání: '"protein-lipid interaction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Aalst, Evan J., Yekefallah, Maryam, A. M. van Beekveld, Roy, Breukink, Eefjan, Weingarth, Markus, Wylie, Benjamin J.
Publikováno v:
In Journal of Structural Biology: X June 2024 9
Autor:
Jayasekera HS; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Arizona, Tucson, Arizona, 85721, USA., Mohona FA; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Arizona, Tucson, Arizona, 85721, USA., De Jesus MJ; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Arizona, Tucson, Arizona, 85721, USA., Miller KM; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Arizona, Tucson, Arizona, 85721, USA., Marty MT; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Arizona, Tucson, Arizona, 85721, USA.
Publikováno v:
BioRxiv : the preprint server for biology [bioRxiv] 2024 Oct 25. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 25.
Autor:
Evan J. van Aalst, Maryam Yekefallah, Roy A. M. van Beekveld, Eefjan Breukink, Markus Weingarth, Benjamin J. Wylie
Publikováno v:
Journal of Structural Biology: X, Vol 9, Iss , Pp 100101- (2024)
Physical properties of biological membranes directly or indirectly govern biological processes. Yet, the interplay between membrane and integral membrane proteins is difficult to assess due to reciprocal effects between membrane proteins, individual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dffd577f4271456cb75082d4ab773138
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 8, Pp 55-61 (2023)
The effects of different concentrations (0%–20%) of soybean oil or lard added to pomfret surimi gel on its physicochemical properties and protein structure were studied. The addition of 8% lard or soybean oil significantly increased the whiteness,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ceb741c977c149d288184c9076d84fef
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Igor Melnikov, Philipp Orekhov, Maksim Rulev, Kirill Kovalev, Roman Astashkin, Dmitriy Bratanov, Yury Ryzhykau, Taras Balandin, Sergei Bukhdruker, Ivan Okhrimenko, Valentin Borshchevskiy, Gleb Bourenkov, Christoph Mueller-Dieckmann, Peter van der Linden, Philippe Carpentier, Gordon Leonard, Valentin Gordeliy, Alexander Popov
Publikováno v:
Communications Biology, Vol 5, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Noble gases are known to interact with proteins and can be good anaesthetics in hyperbaric conditions. This study identifies argon and krypton binding sites on membrane proteins and proposes as a hypothesis that noble gases, by altering protein/lipid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51bcda3b42bb42f8988b59ef9ff5a4e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Importance of molecular dynamics equilibrium protocol on protein-lipid interaction near channel pore
Publikováno v:
Biophysical Reports, Vol 2, Iss 4, Pp 100080- (2022)
Multiscale molecular dynamics simulations using Martini coarse-grained (CG) and all-atom (AA) force fields are commonly used in membrane protein studies. In particular, reverse mapping an equilibrated CG model to an AA model offers an efficient way f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efd01807a31a413fb5825105b3903477