Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"protein substitutes"'
Publikováno v:
Clinical and Experimental Pediatrics, Vol 66, Iss 8, Pp 320-331 (2023)
Phenylketonuria (PKU), an autosomal recessive inherited metabolic disorder, is caused by a mutation in the phenylalanine hydroxylase (PAH) gene on the 12th chromosome. Defective PAH activity ultimately leads to increased phenylalanine (Phe) blood con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec1c351bb9644a9ebef76c462daa8c0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 1997 (2021)
Gluten-free products have come into the market in order to alleviate health problems such as celiac disease. In this review, recent advances in gluten-free bread are described along with plant-based gluten-free proteins. A comparison with animal-base
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f75d6714782349fca7ea248e11ba88a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andreas Schiermeyer, Heide Havenith, Isabel Muranyi, Verónica García Arteaga, Elke Ueberham, Stefan Schillberg, Jörg Lehmann, Norbert Lidzba
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 69:2864-2874
Legume proteins are widely used as food ingredients, but only some (soybean, lupin, and peanut) must be declared under consumer safety regulations to protect allergy sufferers. It is not yet mandatory to declare pea proteins as allergens even though
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Issue: 32 32-39
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Çölyak hastalığı kronik bir bağırsak hastalığı olup, gluten tüketilmesi sonucu semptomlar ortaya çıkmaktadır. Çölyak hastalığının en etkili tedavi yöntemi glutenin diyetten çıkarılmasıdır. Çölyak hastalarında görülen em
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5614bb6bd6edd3087a6b7b4e55f45229
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/67030/1045522
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/67030/1045522
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 1997, p 1997 (2021)
Foods, Vol 10, Iss 1997, p 1997 (2021)
Gluten-free products have come into the market in order to alleviate health problems such as celiac disease. In this review, recent advances in gluten-free bread are described along with plant-based gluten-free proteins. A comparison with animal-base
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.