Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"protein peptide powder"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Salted duck egg white contains many kinds of high quality protein, but it is often discarded as food factory waste because of high salinity and other reasons. The discarded salted duck egg white not only causes a waste of resources, but also causes e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ce2100ea53f4da78f22234fd9cb4629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Macromolecular Bioscience. 22:2100413
In recent years, 3D bioprinting has attracted broad research interest in biomedical engineering and clinical applications. However, there are two issues need to be solved urgently at present, the development of ink is the first pressing thing for 3D
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Salted duck egg is one of the most popular products, and China is one of the major countries consuming salted duck egg products. However, due to the high salt content of salted egg white and low physical and chemical properties such as gel, many fact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1eb2b19e9d4e6ea0927255c745d024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fu, Sai1 (AUTHOR), Luo, Yuting1 (AUTHOR), Liu, Yuling1 (AUTHOR), Liao, Qian1 (AUTHOR), Kong, Shasha1 (AUTHOR), Yang, Anhui2 (AUTHOR), Lin, Longfei1 (AUTHOR) lflin@icmm.ac.cn, Li, Hui1,2 (AUTHOR) hli1967@icmm.ac.cn
Publikováno v:
Electronic Research Archive. 2023, Vol. 31 Issue 11, p1-21. 21p.
Autor:
Wang, Yue, Wang, Yuanzhong
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Nov2024, Vol. 89 Issue 11, p7172-7188, 17p