Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"protein functional properties"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 17, Pp 30-39 (2024)
In order to improve the functional properties of porcine heart protein and improve its application feasibility in the food industry, this study modified porcine heart protein (PHP) by ultrasonic (frequency of 20 kHz, power of 350 W, treatment for 8 m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/290a1a8f5f20495dac1de408e1a54383
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3590 (2024)
The suitability of a given protein for use in food products depends heavily on characteristics such as foaming capacity, emulsifiability, and solubility, all of which are affected by the protein structure. Notably, protein structure, and thus charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b4d10522eda4352837a3ee2297c9975
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Valorisation of side-streams in food production has become an important booster for increased sustainability in food production. The objective of this work was to study and improve the functional properties of green coffee (GC) protein. Extraction of
Externí odkaz:
https://tud.qucosa.de/id/qucosa%3A88599
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A88599/attachment/ATT-0/
https://tud.qucosa.de/api/qucosa%3A88599/attachment/ATT-0/
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 6, p 3113 (2022)
Defatted soybean flour is generated during the oil extraction process of soybean, and it has a protein content of ~50%. On the other hand, an alkaline solution of NaOH is produced during the electrolysis process of NaCl in a novel method used to make
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85b1de4470124f8bab22c9723f9aa5dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 10, Iss 2, Pp 54-62 (2017)
This research was carried out to examine the functional properties of beef lung protein concentrates. The extraction was performed as a function of pH and time. The pI method was applied in the precipitation of proteins from beef lung. Beef lung prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a79129c150f44087a5e754c67bfee53a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.