Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"protein fortification"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042dc19bd742430e8c2dec76b03c2930
Autor:
Murad Bal, Elif Gokcen Ates, Furkan Erdem, Gokcem Tonyali Karsli, Melis Cetin Karasu, Ozlem Ozarda, Behic Mert, Mecit H. Oztop
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
In this study, a new functional product using Mediterranean ingredients (tomato, tomato peel powder and olive powder) was formulated where two different concentrations of protein (1 and 2%) and peel (2 and 4%) were tested. Olive powder was kept at a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08883ae5925b4ef7b22ca9102dca464f
Autor:
Lorena Soares Xavier, Flaviana Coelho Pacheco, Gabriela Aparecida Nalon, Jeferson Silva Cunha, Fabio Ribeiro dos Santos, Ana Flávia Coelho Pacheco, Alline Artigiani Lima Tribst, Bruno Ricardo de Castro Leite Júnior
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1558 (2024)
This work investigated the fermentation kinetics and characteristics of goat yogurt supplemented with bovine whey protein isolate (WPI) (0%, 2.5% and 5.0%) subjected to high shear dispersion (HSD) assisted by ultrasound (US). Protein supplementation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df4c0c76d2c041e9b22f0b9234ca1d15
Autor:
Mohamed A. E. Gomaa, Marwa G. Allam, Esraa Mokhtar, Eman H. E. Ayad, Saeid M. Darwish, Amira M. G. Darwish
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2024)
Protein complexes with a nutritional value, heat stability, and gelling properties with no negative impact on culture viability have promising application prospects in the fermentation industry. The aim of the study was to investigate the possibility
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95677af6be9745efa8134254180b9324
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 6, Pp 991-997 (2021)
For many seeds, cold press technology generates higher quantities of cakes than seed oils, which are concentrated in proteins. Valorization of the cakes could offer a viable strategy to manufacture protein fortified foods with comparable characterist
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22c148a337cc40eabb7d6cf554a93e5c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.