Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"protein foods"'
Autor:
Gumataw Kifle Abebe, Mariam R. Ismail, Kathleen Kevany, Hiwot Abebe Haileslassie, Treasa Pauley
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101354- (2024)
Despite established evidence about the environmental and health benefits of alternative protein foods (APF), considerable knowledge gaps and misconceptions remain toward APF. Drawing on a national survey (1800+ responses), the study explores Canadian
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e474c930ad449fb20ee25a53a642b4
Publikováno v:
Eating and Weight Disorders, Vol 29, Iss 1, Pp 1-5 (2024)
Abstract Purpose The growing importance placed on health and physical well-being by consumers continues to influence food industry choices. The food market therefore, pandering to the desires for a lean and athletic body, offers new products deemed m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cc21eb9f79742e38153122b4226ec1c
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 22-28 (2024)
In this study, the synergistic effect of Quillaja saponin (QS) and soybean protein isolate (SPI) on stabilizing emulsion gels was used to prepare plant-based mayonnaise (PM) with high protein content and reduced fat content. Comparative characterizat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03c829e54f25493fad0640501e510984
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition, Vol 20, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Nutrient needs are difficult to meet during infancy due to high nutrient requirements and the small quantities of food consumed. Guidelines to support food choice decisions are critical to promoting optimal infant health, growth and developm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b35eb8e7b724630bd68eac107f8b5ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 21, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Background Dietary patterns developed by the USDA provide modest levels of protein (14–18% energy) within the Acceptable Macronutrient Distribution Range (AMDR) of 10–35% for adults, though diets providing a higher percentage of energy m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92adb221224846d0ad30f3ca8c07ddba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.