Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"protein feedstuff"'
Autor:
José de Jesús Perez-Bautista, Gregorio Alvarez-Fuentes, Juan Carlos Garcia-Lopez, Ricardo Martinez-Martinez, José Alejandro Roque-Jimenez, Navid Ghavipanje, Einar Vargas-Bello-Pérez, Héctor A. Lee-Rangel
Publikováno v:
Nitrogen, Vol 5, Iss 2, Pp 518-528 (2024)
The biotransformation of poultry (PSW) and swine (SSW) slaughterhouse waste might provide protein feedstuffs, ensuring efficient ruminant systems while safeguarding the environment. The present study aimed to evaluate the potential of PSW and SSW as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee26b08495d4430b8ec1247f6094e6b0
Autor:
Michael B. Andam, Rex Ferdinand M. Traifalgar, Liberato V. Laureta, Sharon N. Nuñal, Mae Grace G. Nillos
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The current study evaluates the nutritional and feed value of mysid meal (MM) as a substitute for fishmeal (FM) in the Pacific white shrimp (Penaeus vannamei) postlarvae diet. Five experimental diets were formulated by replacing 0 (MM0), 25 (MM25), 5
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/547ee0a9a0594116bac79b16a7e2d5df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernanda Rigon, David A. B. Pereira, Kalista E. Loregian, Elaine Magnani, Marcos I. Marcondes, Renata H. Branco, Pedro D. B. Benedeti, Eduardo M. Paula
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 1, p 23 (2022)
Peanut meal has an excellent total protein content but also has low rumen undegradable protein (RUP). High-performance ruminants have high RUP requirements. We aimed to evaluate the effects of processing peanut meal with an autoclave and conventional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a4ea66141734bf78ebf8cb2d6fe9dba
Autor:
Vitor L. Molosse, David A. B. Pereira, Fernanda Rigon, Kalista E. Loregian, Elaine Magnani, Marcos I. Marcondes, Renata H. Branco, Pedro D. B. Benedeti, Eduardo M. Paula
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 1, p 41 (2022)
The ruminal kinetics of protein sources may be changed by heat and sugar treatments. Thus, these processing methods may be used as alternatives to increase beef-cattle diets’ rumen undegradable protein (RUP). We aimed to evaluate the effects of pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5427c339a6354ea195ea89c33c6b9012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bin Su, Xiaoyang Chen
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 7 (2020)
The increased consumption of livestock, poultry, and fish products in people's diet threatens to drive production toward the use of more and more conventional crops in animal feeds. In this context, alleviating the tightening grain crop supply and en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c174d45d92174c258900f269092464d7
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 9, Pp 1327-1334 (2015)
The current study determined the apparent or standardized ileal digestibility of amino acids (AID or SID of AA) in growing pigs fed diets containing three protein feedstuffs with different fiber characteristics at two dietary crude protein (CP) level
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f00c98ac4b1483da4bbb9d3645b190e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.