Zobrazeno 1 - 10
of 431
pro vyhledávání: '"protein content of wheat flour"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 9-15 (2024)
In order to optimize the calibration set for near-infrared modeling of the protein content in wheat flour, the binary dragonfly algorithm (BDA) was used to select representative samples from the primary calibration set divided by the traditional Kenn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/647c5bb9c1a341c38602b8b9da69dd4f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2011 International Conference on New Technology of Agricultural.
The 107 samples of wheat flour were scanned directly by NIRS and their protein contents were measured by Joe Dumars combustion method. The protein content model was built up using near infrared spectroscopy (NIRS) and the FOSS system as the analyzer.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 9, p9-15, 7p
Publikováno v:
2011 International Conference on New Technology of Agricultural Engineering (ICAE); 2011, p1087-1091, 5p
Autor:
Sucipto, Sucipto1,2 ciptotip@ub.ac.id, Anna, Maffudhotul1, Arwani, Muhammad1, Hendrawan, Yusuf3
Publikováno v:
Telkomnika. 2019, Vol. 17 Issue 2, p920-927. 8p.
Publikováno v:
Ukrainian Journal of Food Science; 2023, Vol. 11 Issue 1, p6-15, 10p
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2024, Vol. 43 Issue 3, p478-484. 7p.