Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"protein cluster"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 4, Pp 574-581 (2017)
The α-helix of myosin decreased and the diameter of the myosin clusters increased monotonically with increasing heating time at 50 and 90°C. The clusters that formed during heating at 90°C were much larger than those that formed at 50°C. With inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49b01d321d734a74bcaeeb21bfc5b138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2016 Jun . 113(26), 7201-7206.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26470632
Autor:
Rodney Owusu-Darko, Mushal Allam, Arshad Ismail, Carlos A. S. Ferreira, Sílvia D. de Oliveira, Elna M. Buys
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 8, p 1185 (2020)
Bacillus sporothermodurans currently possesses one of the most highly heat-resistant spores (HRS), which can withstand ultra-high temperature (UHT) processing. Determination of multiple whole genome sequences of B. sporothermodurans provided an oppor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b55fb4eb14e84eeebf13a0679ef00fdd
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Human virome, including those of bacteria (bacteriophages) have received an increasing attention recently, owing to the rapid developments in human microbiome research and the awareness of the far-reaching influence of microbiomes on health and disea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42efdb5b5a004591bc19df6eedf3f088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beilstein Journal of Nanotechnology, Vol 4, Iss 1, Pp 278-284 (2013)
The mycobacterial porin MspA is one of the most stable channel proteins known to date. MspA forms vesicles at low concentrations in aqueous buffers. Evidence from dynamic light scattering, transmission electron microscopy and zeta-potential measureme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/620c3f95a0584f31989aeae439f162c2