Zobrazeno 1 - 10
of 1 234
pro vyhledávání: '"protein body"'
Publikováno v:
Rice, Vol 17, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract The quantity and composition of rice proteins play a crucial role in determining taste quality of sake, Japanese rice wine. However, the spatial distribution of proteins within rice grains, especially in endosperm tissue, and the differences
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d2232496269493c9546e6a8ef49c1b4
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 22, Iss 5, Pp 1308-1323 (2023)
Quality protein maize (QPM) (Zea mays L.) varieties contain enhanced levels of tryptophan and lysine, exhibiting improved nutritive value for humans and livestock. However, breeding QPM varieties remains challenging due to the complex process of reba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b33f84c85587433bb4727c6f0f73a35e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Da-tong LIU, Xiao ZHANG, Wei JIANG, Man LI, Xu-jiang WU, De-rong GAO, Tong-de BIE, Cheng-bin LU
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 21, Iss 7, Pp 1867-1876 (2022)
High-molecular-weight glutenin subunits (HMW-GSs) play a critical role in determining the viscoelastic properties of wheat. As the organelle where proteins are stored, the development of protein bodies (PBs) reflects the status of protein synthesis a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a801483996c44689670d0d983971456
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 4 (2022)
Maize is one of the prominent cereal crops locally as well as internationally for both biological and industrial processing. The nutritional value of maize grains is graded to be poor due to limiting essential amino acids mainly lysine and tryptophan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05965d089e4a4f6a9fa43d9ffae800c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.