Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"protein arrangement"'
Autor:
Salvatore Antonio Maria Cubisino, Stefan Milenkovic, Stefano Conti-Nibali, Nicolò Musso, Paolo Bonacci, Vito De Pinto, Matteo Ceccarelli, Simona Reina
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 11 (2024)
COVID-19, the infectious disease caused by the most recently discovered coronavirus SARS- CoV-2, has caused millions of sick people and thousands of deaths all over the world. The viral positive-sense single-stranded RNA encodes 31 proteins among whi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e08533cfaa804307bf07fe24a3622296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Spadaccino, Mariacinzia Rutigliano, O. Bulgari, A. Di Luccia, Francesco Addeo, B. la Gatta, Giusy Rusco, Rosa Gagliardi, Gianluca Picariello
Publikováno v:
European food research & technology
246 (2020): 1081–1094. doi:10.1007/s00217-020-03474-3
info:cnr-pdr/source/autori:Rutigliano M.; Rusco G.; Picariello G.; Bulgari O.; Spadaccino G.; Gagliardi R.; Di Luccia A.; Addeo F.; la Gatta B./titolo:Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences/doi:10.1007%2Fs00217-020-03474-3/rivista:European food research & technology (Print)/anno:2020/pagina_da:1081/pagina_a:1094/intervallo_pagine:1081–1094/volume:246
246 (2020): 1081–1094. doi:10.1007/s00217-020-03474-3
info:cnr-pdr/source/autori:Rutigliano M.; Rusco G.; Picariello G.; Bulgari O.; Spadaccino G.; Gagliardi R.; Di Luccia A.; Addeo F.; la Gatta B./titolo:Protein aggregation mechanism in UHT milk: supramolecular evidences/doi:10.1007%2Fs00217-020-03474-3/rivista:European food research & technology (Print)/anno:2020/pagina_da:1081/pagina_a:1094/intervallo_pagine:1081–1094/volume:246
The protein aggregation mechanism in UHT milk samples stored at ambient temperature for 1, 3 and 5 months was assessed in this study. Three phases of the UHT milks were studied: supernatants, dispersed phase and sediments. The supernatants showed a g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d1f1200fc9b4c7b7200f4c179d1153f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Nucleoside diphosphate kinase (NDPK) is a key enzyme in the control of cellular concentrations of nucleoside triphosphates, and has been shown to play important roles in many cellular processes. In this work we investigated the subcellular localizati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.