Zobrazeno 1 - 10
of 2 327
pro vyhledávání: '"protein additives"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 348-357 (2024)
Gelation, an important quality attribute of meat products, significantly influences the appearance, flavor, and texture of meat products. Enhancing gelation in meat products holds immense importance in improving the production process and the quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b01bd67db48409298f9fb0716aa857b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuckova, Stepanka, Rambouskova, Gabriela, Junkova, Petra, Santrucek, Jiri, Cejnar, Pavel, Smirnova, Tatiana Anatolievna, Novotny, Ondrej, Hynek, Radovan
Publikováno v:
In Construction and Building Materials 21 June 2021 288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balabashin, D. S.1 (AUTHOR) dbalabashin@mail.ru, Kaliberda, E. N.1 (AUTHOR), Smirnov, I. V.1 (AUTHOR), Mokrushina, Y. A.1 (AUTHOR), Bobik, T. V.1 (AUTHOR), Aliev, T. K.1,2 (AUTHOR), Dolgikh, D. A.1,3 (AUTHOR), Kirpichnikov, M. P.1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Biochemistry & Microbiology. Sep2020, Vol. 56 Issue 5, p595-603. 9p.
Autor:
Rawdkuen, Saroat1, Benjakul, Soottawat1 soottawat.b@psu.ac.th, Visessanguan, Wonnop2, Lanier, Tyre C.3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2007, Vol. 31 Issue 4, p492-516. 25p. 3 Illustrations, 1 Chart, 5 Graphs.
Autor:
Fatkhullaev Abdunabi, Safarov Askarbek, Atazhanova Anakhon, Nazarov Abdukahhor, Abdumalikov Islom
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 389, p 03041 (2023)
Nowadays, the average person's diet does not contain enough foods that are high in readily absorbed proteins. Using cheaper and healthier vegetable proteins in favor of animal proteins is one option to address this issue. The only crop with high-qual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c716b91de2104826ad2fa5c88f75bb33
Publikováno v:
Plant Physiology, 1976 Jun 01. 57(6), 890-893.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4264465