Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"protease treatment"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 1, Pp 4-14 (2024)
Research background. Peanut allergy poses a significant threat to human health due to the increased risk of long-term morbidity at low doses. Modifying protein structure to affect sensitization is a popular topic. Experimental approach. In this stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42889936093a4ba897dc5e9181966c20
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2285 (2024)
This study aimed to maximise the content of water-soluble protein (WSP) and β-glucan (BG) in oat drink (OD) products by optimising the duration of treatment with neutral (NP) and acidic (AP) proteases. Additionally, it investigated the correlation b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50d3643cc4be40018d70739c4ea1c723
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joncer Naibaho, Nika Butula, Emir Jonuzi, Małgorzata Korzeniowska, Grzegorz Chodaczek, Baoru Yang
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1195-1204 (2022)
Water soluble coconut extract (WSCE) was reported as a suitable matrix for probiotic delivery as yogurt alternatives. The study aimed to evaluate the roles of brewers’ spent grain (BSG) derivatives in enhancing the properties of WSCE-based yogurt a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83f5f51744444eda95b202360873e450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 6, p 762 (2020)
Oxidative stability and allergenicity are two major concerns of peanuts. This study evaluated the impact of protease treatment of peanuts on its oxidative stability during storage. The raw and dry-roasted peanut kernels were hydrolyzed with Alcalase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a801b21f102a44449322b8984bb5dc1d
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 9, Iss 2, Pp 131-138 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/857d2ac2160643bb80b104e4c7e98c67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجلة كلية الطب, Vol 57, Iss 2 (2015)
Background: LasA protease play a major role in the colonization of the bacteria to the cornea during bacterial keratitis by preventing other bacteria from colonization to the cornea, for example in the mixed infection with S. aureus the enzyme eradic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c26e42a64ffe43a2b4fb206931d93b26