Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"protease hydrolysis"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 138-145 (2024)
To determine the promoting effects of enzyme hydrolysis products of Larimichthys polyactis on the proliferation of Streptococcus thermophilus FUA329. The in vitro antioxidant activity of the enzymatic hydrolysis with different molecular weights were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d57301d1d4634992898e079698ea21a8
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3800 (2024)
Milk, on account of its abundant protein content, is recognized as a vital source of bioactive substances. In this study, the bioactive ingredients in milk were obtained by a combination of protease hydrolysis and fermentation with Lactobacillus plan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cf8c7e5103d49df97c256cfd28a9989
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 138-147 (2023)
In this study, soybean meal, rapeseed meal and pea were used as mixed raw materials to improve their protein quality by asynchronous fermentation process. Single factor conditions such as different fermentation strains, raw material ratio, fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c35d37d3e0b94ac7829d2fb7b72df04d
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 235-243 (2022)
In this paper, peptide was prepared from Cucumaria frondosa by enzymatic hydrolysis with complex protease, and its composition and antioxidant capacities were evaluated. Taking the degree of hydrolysis as the index, the enzymolysis parameters were op
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cd93d7a59404d1281e49c6dd3d2786d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 227-233 (2022)
The antioxidant peptides were prepared from Volvariella volvacea protein by protease hydrolysis. Based on the single-factor test, the extraction conditions of antioxidant peptides from V. volvacea protein were optimized using response surface methodo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1b5276731b84cef972f6048fb1366da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.