Zobrazeno 1 - 10
of 4 021
pro vyhledávání: '"prosciutto di Parma"'
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2003 Sep 01. 126(9), 377/378-403/404.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23198463
Publikováno v:
In Food Policy June 2012 37(3):207-216
Publikováno v:
Fleischwirtschaft. 7/17/2024, Issue 7, p78-78. 1p.
Publikováno v:
Western Grocer. Mar/Apr2017, Vol. 102 Issue 7, p6-6. 1/4p.
Publikováno v:
Western Grocer. Jan/Feb2018, Vol. 104 Issue 1, p7-7. 1/5p.
Autor:
Ruppenstein, Ann
Publikováno v:
Travel Courier; 7/1/2021, p1-5, 5p
This poster paper aims to investigate the consumers’ preferences and willingness to pay for different quality strategies associated with the designations Prosciutto di Parma PDO. After a qualitative analysis, an on-line choice experiment was conduc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::8e95877c8a0e9ed0e7198bc3770e8e92
http://purl.umn.edu/182917
http://purl.umn.edu/182917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
QA. (3)
The study analyses the spillovers effects within the Prosciutto di Parma district and the relations between the products involved, whether or not Pdo. There are two distinct networks within the Prosciutto di Parma district: one related to Pdo ham, th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.