Zobrazeno 1 - 10
of 1 557
pro vyhledávání: '"prolyl endopeptidase"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 66-74 (2024)
In order to investigate the application potential of prolyl endopeptidase (PEP) in the enzymatic preparation of bone collagen peptides, the amino acid sequence characteristics of bovine bone collagen (BBC), porcine bone collagen (PBC) and chicken bon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e2fdec7c4d346519ff68e07dc710e8c
Autor:
Laura Sayol-Torres, Maria Irene Valenzuela, Rosangela Tomasini, Paula Fernández-Alvarez, Maria Clemente, Diego Yeste
Publikováno v:
JCRPE, Vol 15, Iss 2, Pp 205-209 (2023)
Prolyl endopeptidase-like (PREPL) deficiency (MIM#616224) is a rare congenital disorder characterised by neonatal hypotonia and feeding difficulties, growth hormone (GH) deficiency and hypergonadotropic hypogonadism. This syndrome is an autosomal rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e18fdb07cae4a0da05561f2a4cec455
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract Background Prolyl endopeptidase from Aspergillus niger (AN-PEP) is a prominent serine proteinase with various potential applications in the food and pharmaceutical industries. However, the availability of efficient and low-cost AN-PEP remain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16fab590e55b40589b8e3a34cebcb4c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 12 (2023)
Cellulomonas sp. HM71, a human gut microbe possesses metabolic machinery to catabolize antigenic gluten, hence, holds promises as microbial therapy to treat gluten-derived celiac disease. However, its efficacy, safety, and survivability in the gastro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c9a6de5d4e74348b6f2e4cead0092e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Wheat is a major source of nutrition, though in susceptible people it can elicit inappropriate immune responses. Wheat allergy and non-celiac wheat sensitivity are caused by various wheat proteins, including alpha-amylase trypsin inhibitors (ATIs). T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e65bad07fe714d77b9a06d7cb06cf8ba