Zobrazeno 1 - 10
of 279
pro vyhledávání: '"producing area"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 278-285 (2024)
Objective: To explore the feasibility of using stable carbon and oxygen isotopes and mineral elements in small-scale regional wine production identification, the fractionation characteristics of stable isotopes of carbon and oxygen in wine of Mathera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eee0dc0f6b574a79ba23c8436bf28997
Autor:
Yuanke Zhang, Zefang Cui, Jianing Li, Mengyuan Wei, Yue Wang, Wenguang Jiang, Yulin Fang, Xiangyu Sun, Qian Ge
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3644 (2024)
The combination of volatile compounds endows wines with unique aromatic characteristics and is closely related to their geographical origins. In the pursuit of origin identification and the subdivision of homogeneous production areas, clarifying the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3c1260efe0a4bc1b42ae48b4a6cf91a
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 316-324 (2023)
As the common varieties of chopper pepper process, “La Feng 33” was selected as the research object. Five different growth stages of pepper from Shandong and Shanxi provinces were analyzed to explore the quality changes of pepper fruit during the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/addb1e2dff6840b286bd98ef7c37f10c
Publikováno v:
Yankuang ceshi, Vol 42, Iss 3, Pp 632-642 (2023)
BACKGROUND With the continuous accumulation of data resources around the world, the application of data visualization has become more urgent, and the methods of data visualization have also shown diversified characteristics. Data visualization is a s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32417008ce47409db152dab9a9e481f8
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 5, p 785 (2024)
Although China’s grain production has reached nineteen consecutive harvests, the uncertainty of the current domestic and international environment has put more pressure on further increasing grain production in the future. For the past few years, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6671506cb12842eb91f07411e51396d1
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 29-34,49 (2024)
为了促进红仁核桃的进一步开发利用及深加工产品研发,以我国山西、陕西、甘肃等7个产地的红仁核桃为原料,对其种仁的基本营养成分、矿质元素、VE,种皮酚类物质,及红仁核桃油的脂
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/442062eff50f4d6aa9dd6aba982c1889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.