Zobrazeno 1 - 10
of 3 387
pro vyhledávání: '"prodelphinidins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Highly galloylated and A-type prodelphinidins and procyanidins in persimmon (Diospyros kaki L.) peel
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2022 378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Longo, Edoardo1 (AUTHOR), Merkyte, Vakare1 (AUTHOR), Rossetti, Fabrizio2 (AUTHOR), Teissedre, Pierre-Louis3 (AUTHOR), Jourdes, Michael3 (AUTHOR), Boselli, Emanuele1 (AUTHOR) emanuele.boselli@unibz.it
Publikováno v:
Journal of Mass Spectrometry. Nov2018, Vol. 53 Issue 11, p1116-1125. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vakare Merkyte, Edoardo Longo, Fabrizio Rossetti, Emanuele Boselli, Michael Jourdes, Pierre-Louis Teissedre
Publikováno v:
Journal of Mass Spectrometry
Journal of Mass Spectrometry, Wiley-Blackwell, 2018, 53 (11), pp.1116-1125. ⟨10.1002/jms.4280⟩
Journal of Mass Spectrometry, Wiley-Blackwell, 2018, 53 (11), pp.1116-1125. ⟨10.1002/jms.4280⟩
International audience; The identification of cyclic B-type procyanidins in grape and wine was recently disclosed. Some of these were also found in berries of totally different vegetal species (eg, Vaccinium sp.). However, presence of a wider class o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8fe692af1277be54b812eec9c7a4f9f0
https://hal.inrae.fr/hal-02620999
https://hal.inrae.fr/hal-02620999
Highly galloylated and A-type prodelphinidins and procyanidins in persimmon (Diospyros kaki L.) peel
Publikováno v:
Food Chemistry. 378:131972
The structure of persimmon peel proanthocyanidins (PPPAs) was characterized. After acid catalysis of PPPAs in the presence of phloroglucinol, five reaction products such as (epi)gallocatechin-phloroglucinol ((E)GC-ph) etc. were identified by HPLC-DAD
Autor:
Zhusupova, G. E.1 zhusupova@yahoo.com, Abil'kaeva, S. A.2
Publikováno v:
Chemistry of Natural Compounds. Mar2006, Vol. 42 Issue 2, p164-168. 5p. 1 Chart.
Autor:
Edoardo Longo, Michael Jourdes, Alicia Jouin, Emanuele Boselli, Pierre-Louis Teissedre, Vakarė Merkytė
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2020, 68 (11), pp.3312-3321. ⟨10.1021/acs.jafc.9b06195⟩
Journal of Agricultural and Food Chemistry, American Chemical Society, 2020, 68 (11), pp.3312-3321. ⟨10.1021/acs.jafc.9b06195⟩
International audience; A solid-phase extraction method was applied for the identification of a series of unconventional crown (macrocyclic) B-type proanthocyanidin tetramers (m/z 1169.2557, 1185.2507, 1201.2456, and 1217.2405) and pentamers (m/z 145