Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"processing characteristic"'
Autor:
Shaowen ZENG, Biansheng LI
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 451-458 (2022)
As people pay more and more attention to the nutrition and health of food, the development of functional food has ushered in favorable circumstances. The phenomenon of “Snacking” in functional food is one of the predictable trends in the future.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7096960c34b145b883406a43346a0a8e
Autor:
Zhang Jian, Zhao Wen, Guo Xialei, Guo Ting, Zheng Yi, Wang Yuetong, Hao Yijiang, Yang Zhennai
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 191-200 (2017)
Ice cream was prepared with exopolysaccharide (EPS)-producing Lactobacillus plantarum YW11 by direct inoculation (DI), addition of pre-fermented skim milk (FSM), or addition of the lyophilized powder of the YW11 strain (LP) into the ice cream mix. Af
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfc439779ce54029b38344e4ede579ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jian Zhang, Hao Yijiang, Zhennai Yang, Wang Yuetong, Yi Zheng, Ting Guo, Wen Zhao, Xialei Guo
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 191-200 (2017)
Ice cream was prepared with exopolysaccharide (EPS)-producing Lactobacillus plantarum YW11 by direct inoculation (DI), addition of pre-fermented skim milk (FSM), or addition of the lyophilized powder of the YW11 strain (LP) into the ice cream mix. Af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Memoirs of the Faculty of Engineering, University of Miyazaki = 宮崎大学工学部紀要. 39:179-185
Materials processing using the short pulse lasers are very attractive, because of non-contact processing that realizes accurate processing avoiding the effects of the excessive energy of laser pulse. The use of fs-lasers is effective to avoid the the